Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lekkere koffie van de beste kwaliteit wordt steeds vanzelfsprekender op de werkvloer. En terecht want goede koffie draagt bij aan:

  • een prettige werkplek
  • een beter imago als werkgever
  • gastvrijheid naar je bezoekers

Maar hoe duurzaam en verantwoord is jullie koffievoorziening eigenlijk? Ben je je daarvan bewust?

missie De Koffieconsultant

Ons doel is om jou te laten genieten van de koffiemomenten op je werk en het is onze missie om koffieboeren mee te laten genieten van jouw koffiemoment. Weet je eigenlijk waar jullie koffie vandaan komt? En wat de werkelijke prijs is van jullie koffie? Wat een boer nodig heeft om toekomstbestendig te zijn? Sta je er wel eens bij stil welke reis jouw koffieboon heeft moeten afleggen voordat die geserveerd werd?

Neem je verantwoordelijkheid als werkgever door te kiezen voor de meest duurzame koffie van optimale kwaliteit? Kies voor een circulaire machineleverancier. Laat je adviseren door De Koffieconsultant. Onafhankelijk en verantwoord advies!

optimaal resultaat - hogere tevredenheid

wij streven naar bewustwording:

  • bewustwording over koffie uitgaven
  • bewustwording over hergebruik van koffiemachines
  • bewustwording over de oorsprong van jullie koffie en overige ingrediënten
  • bewustwording over de samenstelling en verwerking van koffiebekers
  • bewustwording over jullie eigen koffie Co2 footprint

Met als doel optimale tevredenheid voor werkgever, werknemer, gasten, relaties en inderdaad de koffieketen.

 

Arjan Douma, eigenaar

"Goeie eerlijke koffie, daar word ik blij van. Helaas is bij veel organisaties waar ik kom nog niet volledig doorgedrongen dat collega's, bezoekers en gasten gewoon gelukkiger worden van lekkere verantwoorde koffie en thee op het werk. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij verschillende koffiebranders en waar ik tegen aanliep is dat koffieleveranciers een prima koffievoorziening kunnen verzorgen, maar voorbij gaan aan de onderliggende behoefte binnen een organisatie. Dat is begrijpelijk want een leverancier dient eigen belangen.

Ik geloof dat de keuze voor een leverancier doelbewust moet zijn. Ga niet in gesprek met een toevallige accountmanager die op de stoep staat. Maar luister goed naar je medewerkers. Hoe kan de koffie bijdragen aan jullie duurzame doelstellingen? Weg met alle onvrede en zorg dat je de juiste verantwoorde koffiekeuzes maakt voor jullie toekomst."

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren