Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Onze missie: koffie en thee die jou werkdag net een beetje lekkerder maken 

wij vinden dat iedereen lekkere koffie en thee op het werk verdient. Goede koffie is je visitekaartje en laat zien hoe zeer je je personeel en gasten waardeert. Geweldige koffie, zorgt voor geweldig werk.

Kennis over koffie en thee neemt steeds meer toe, dus zijn we kritisch op wat we drinken en leggen we de lat steeds hoger. Thuis investeren we in geavanceerde apparatuur voor een verfijnde espresso of cappuccino en onderweg nemen we een coffee-to-go mee in een beker met zeemeermin logo. Op het werk is de wens naar kwaliteit en beleving niet anders. 

Vragen die wij o.a. voor gelegd krijgen:

-hoe kunnen koffie en thee bijdragen aan een prettige werkomgeving

-koffie is bij ons een kostenpost. Hoe kan ik met koffie waarde toevoegen binnen het budget dat ik heb

-wij zitten vast aan ons contract, maar zijn niet tevreden over de samenwerking met onze leverancier. Wat kan De Koffieconsultant voor ons betekenen

-hoe kan de koffievoorziening bijdragen aan onze circulaire doelstelling voor 2025

-ons werktijden zijn naar eigen wens in te vullen, wij zijn op zoek naar een flexibele leverancier die zich aanpast aan onze behoefte

-waar komt mijn koffie vandaan en welke plaatselijke duurzame koffiebrander draagt het meeste bij aan het welzijn van die koffieboer en de gemeenschap waarin hij leeft 

Wij helpen en geven 100% onafhankelijk advies. Dat maakt ons uniek in de markt. Dus wanneer het je aan tijd en/of kennis ontbreekt, dan is het verstandig om de expertise van De Koffieconsultant in te schakelen, zodat jij de beste keuzes kan maken.

 

Arjan Douma, eigenaar

Goeie koffie, daar word ik blij van. Helaas is bij veel organisaties waar ik kom nog niet volledig doorgedrongen dat collega's, bezoekers en gasten gewoon gelukkiger worden van goede koffie en lekkere thee op het werk. Ik heb 10 jaar ervaring opgedaan bij verschillende koffiebranders en waar ik tegen aanliep is dat veel leveranciers een goede koffievoorziening kunnen verzorgen maar niet altijd aansluiten bij het belang van de organisatie. En dat is begrijpelijk want er spelen altijd eigen belangen. Ik geloof dat de keuze voor een leverancier een bewuste keuze moet zijn en niet een toevallige accountmanager die op de stoep staat. Daarom komt De Koffieconsultant op voor jullie belang. Weg met alle onvrede en zorg dat je de juiste leverancierskeuze maakt voor jullie toekomst.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren