Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze aanpak

Wij horen regelmatig dat koffie en thee op het werk niet naar tevredenheid zijn, maar we zien geen actie om de situatie te verbeteren. Terwijl koffiecontracten nog een tijd doorlopen, wordt trouw iedere maand betaald voor iets waar men niet blij mee is. Hoe kan dat? Ontbreekt het aan zin, tijd of kennis? Geen probleem, De Koffieconsultant is de specialist om jouw koffie en thee wensen optimaal in te vullen en waarschijnlijk tegen gunstige voorwaarden. Want dagelijks onderhoud met leveranciers is onze cup of tea.

Het organiseren van de koffie- en theevoorziening behoort meestal niet tot de kernactiviteiten, maar is van groot belang voor het werkplezier van werknemers en kan een aardig deel van je facilitaire budget opslokken. Kies dus niet de eerste de beste leverancier, maar schakel de expertise in van De Koffieconsultant. Enthousiast personeel, blije reacties van je gasten en positieve feedback van je relaties vragen de volgende investering van je:

Wat zijn onze tarieven

wij vinden het niet transparant om uren te schrijven op jullie inkooptraject en daarom hanteren we vaste projecttarieven. Dan weet je precies waar je aan toe bent en voorkom je verrassingen achteraf. Je bepaalt zelf tot hoe ver onze dienstverlening voor jou waarde toevoegt 

Vrijblijvende intake Offerte traject Smaaktest begeleiding Contract onderhandeling Monitoren afspraken Mystery guest inzetten
 Gratis   € 990,-  € 1.625,-  € 1.875,-  € 2.475,- € 375,-
Inventariseren wensen en behoefte  × × × × ×
Adviesrapport inkoopproces  × × × × ×
Uitvraag opstellen, leveranciers selecteren × × × ×
Vergelijken, onderhandelen, begeleiden × × × ×
Adviesrapport offertes × × × ×
Selecteren leveranciers × × ×
Smaaktest begeleiden × × ×
Rapport smaaktest  × × ×
Keuze leverancier × ×
Contract onderhandelen en afstemmen × ×
Contract management ×
Jaarlijkse evaluatie samenwerking  ×
Medewerker tevredenheid toetsen ×
* wij hanteren 50ct per km, dat is incl. reistijd

Dus waarom de koffievoorziening uitbesteden:

   • wij ontzorgen volledig het inkooptraject
   • wij bieden kennis en ervaring zodat je onderbouwde duurzame koffiekeuzes maakt
   • wij besparen tijd bij het managen, selecteren en afstemmen met leveranciers
   • wij zijn volledig transparant en geven volledig inzicht in de investering
   • wij gaan in alle opzichten voor een optimaal resultaat
   • wij optimaliseren kwaliteit en uitstraling van de koffievoorziening
   • resultaat: enthousiastere medewerkers en positieve reacties van bezoek en relaties

Dus STOP met klagen over jullie koffievoorziening en schakel De Koffieconsultant in. Samen kiezen we voor eerlijke en verantwoorde koffiebeleving op het werk.

meer weten?

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren