Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Koffievoorziening

Wij geloven dat koffie en thee op de werkvloer veel beter kan. 

Al jaren lang horen we bij veel verschillende organisaties onvrede over de huidige koffievoorziening (smaak, machine, service). Voor veel organisaties is het lastig om dit binnen het contract te verbeteren (want contract is contract) of om een volgende keer wel de juiste leverancier te kiezen. Want hoe kies je uit meer dan 100 koffie- en thee aanbieders de beste partner voor jouw organisatie. Ze schenken allemaal de beste koffie en bieden de meest betrouwbare koffiemachine. De markt en haar belangen door en door te kennen vraagt veel tijd en bovendien is je kennis de afgelopen jaren niet echt up-to-date gebleven. Dat begrijpen wij, want de koffiemarkt is complex en vaak ondoorzichtig. Bovendien is niet iedere leverancier even flexibel.

De Koffieconsultant heeft 10 jaar ervaring in de koffiemarkt en wij kennen alle ins en outs. Wij helpen bij het verbeteren van de huidige koffie- en theevoorziening en bij het maken van de juiste keuze voor uw toekomst. Transparant en neutraal.

Onze aanpak - no cure no pay

Wij gaan geheel onafhankelijk aan jullie kant van de tafel zitten. Wij geloven dat je alleen met 100% onafhankelijk advies de beste keuze kunt maken. Wij geloven dat we van meer waarde zijn en om dat te onderstrepen bieden wij onze diensten aan tegen No Cure No Pay. Wij nemen de onvrede weg over gemaakte afspraken of smaakbeleving. Lukt ons dat niet, dan wordt er niet betaald. 

Wij werken met verschillende modules waarbij je zelf bepaald welk traject interessant voor je is.  

  1. Koffiescan. Analyse van de huidige onvrede, voorstel verbeter traject.
  2. Verificatietest. Welke koffie en thee leverancier komt het beste tegemoet aan jullie wensen?
  3. Offertetraject. Kan zich dat vertalen naar een kosten besparing.
  4. Contractbegeleiding. Wat spreken we met elkaar af.
  5. Kwaliteitscontrole. 2x per jaar afstemmen van gemaakte afspraken.

Wij garanderen dat onze koffiekennis veel tijd en moeite bespaart en uiteraard streven wij naar een kostenbesparing. Wij zijn alleen blij als jullie blij zijn. 

Klinkt goed?

Neem contact op

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren